Las Dalias convoca el II PREMI DE RELAT CURT “JUAN MARÍ JUAN” en homenatge a l’home que va fundar i construir Las Dalias el 1954.

El premi es regirà per les següents:

BASES

 1. Pot participar en el II PREMI DE RELAT CURT “JUAN MARÍ JUAN” qualsevol estudiant de secundària o batxillerat matriculat en un centre d’Eivissa o Formentera.

 2. S'estableixen dues categories: ESO i Batxillerat.

 3. Cada participant pot presentar només un conte/relat en català.

 4. El tema del relat estarà relacionat amb "la naturalesa/el camp a Eivissa i/o Formentera" i no pot superar les 600 paraules. Les obres que superin aquesta extensió seran desqualificades.

 5. Les obres participants han de tenir títol i sota el títol han d'especificar en quina categoria participen (ESO o Batxillerat)

 6. El termini de recepció de les obres acaba el 15 d’abril del 2018.

 7. Les obres poden presentar-se en un document Word o similar únicament per correu electrònic a l’adreça següent: premijuanmarijuan@gmail.com.

 8. Al final de cada obra (en el mateix document) cal posar les dades personals de l’autor/a. És imprescindible incloure el nom del centre, el curs, l'edat i un telèfon de contacte.

 9. No fa falta incloure una fotocòpia del DNI. En el cas d'obtenir un guardó, Las Dalias sol•licitarà una fotocòpia.

 10. Entre totes les obres rebudes, un equip de lectors especialitzats en relat curt i conte farà una selecció de 10 obres finalistes,que seran valorades per un jurat format per tres escriptors de prestigi reconegut.

 11. S’estableix un premi de 400 euros per cada categoria (ESO i Batxillerat), sotmès a les retencions fiscals establertes per la llei. El conte o relat guanyador serà publicat de forma destacada en l’edició de Las Dalias Ibiza & Formentera Magazine del 2018 juntament amb una traducció a l'anglès.

 12. La decisió del jurat es farà pública en abril de 2018.

 13. El participant accepta la publicació del relat presentat, ja sigui a Las Dalias Ibiza & Formentera Magazine i/o a la pàgina web de Las Dalias, en cas de serpremiat o finalista.

 14. El concurs no es podrà declarar desert i la decisió del jurat serà inapeŀlable.

 15. L’entrega del PREMI DE RELAT CURT “JUAN MARÍ JUAN” es durà a terme en un acte a Las Dalias (Sant Carles, Eivissa) en una data que determinarà l’organització del concurs. L’autor/a del relat guanyador es compromet a assistir al lliurament del premi.

Sant Carles de Peralta, 28 de febrer de 2018